• Vredestein L3 Winnaar Berto Laarhuis
  • Vredestein 3b1 Winnaar Frits Nijhof
  • Seine Wegter Drieb. kampioen PV
  • Henk Jansen Libre kampioen PV
  • Ronnie Remkes Triathlon kampioen
Home » Willi Keupink Triathlon kampioen 2020

Willi Keupink Triathlon kampioen 2020

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 01:07

Dit jaar kennen wij, als gevolg van de coronapandemie, een 'rare' afloop van het triathlontoernooi van 2020. Helaas, dit is overmacht!

 

‘Raar’ omdat het toernooi niet op normale wijze beëindigd kon worden. Toch leverde de tussenstand bij "status 18" een goed beeld op: met nog 15 wedstrijden te spelen lag de positionering/klassering van de meeste deelnemers min of meer vast.

Status 18 (tussenstand) is de eindstand

Helaas was er geen ruimte om een kruisfinale en finale te spelen. Daarom heeft de organisatie op basis van het behaald resultaat besloten, Willi Keupink tot Kampioen Triatlontoernooi 2020 uit te roepen.

Namens de deelnemers en de organisatie: van harte gefeliciteerd! De huldiging heeft inmiddels plaatsgevonden en daarmee is het Triathlontoernooi 2020, editie 7, definitief afgesloten!

Ondanks de onverwachte en plotselinge stopzetting was het een leuk toernooi hebben en wij hopen dan ook dat jullie een volgend seizoen weer vol enthousiasme zullen deelnemen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Hans Zwaanstra
een jaar geleden

Het is alweer even geleden en al eerder gezegd, maar het was een perfect georganiseerd toernooi. Hulde aan de organisatie! Zie uit naar de volgende editie.