• 28/11: alle standen zijn up-to-date
  • 22/11: Triathlon 59% gespeeld

Maandag 18 april loting kwartfinale P.V.-toernooi

Gepubliceerd op 14 april 2022 om 23:50

Tweede ronde afgelopen - loting kwartfinale

De tweede ronde van het P.V.-toernooi is donderdagavond 14 april afgesloten met de laatste poule wedstrijd. We gaan verder met de kwartfinales: 12 deelnemers bij het Libre en 12 deelnemers bij het Driebanden gaan bepalen wie een plaats in de halve finales verovert.

Loting kwartfinale maandag 18 april om 19:00 uur

Maandag 18 april wordt de loting verricht voor de kwartfinale van het P.V.-toernooi. We doen dat weer op dezelfde manier als bij de tweede ronde. Ook deze loting is weer openbaar, voor iedereen toegankelijk. 

Planning kwartfinale

Zo snel mogelijk na de loting worden de data van de wedstrijden ingepland. Met ploegendiensten en andere bijzonderheden wordt rekening gehouden, voor zover kenbaar gemaakt aan de organisatie.

Vakanties e.d. doorgeven uiterlijk 21 april

Geef uiterlijk 21 april a.s. de geplande vakanties en andere bezette dagen door voor de komende 4 weken, dan nemen we dat mee in de te maken planning.

Als je niets doorgeeft, gaan we ervan uit, dat je beschikbaar bent en word je gewoon ingeroosterd (als je door bent uiteraard).

Wijzigingen niet toegestaan

Zodra de definitieve planning is bekendgemaakt zijn er geen wijzigingen meer toegestaan. Kun je toch niet, of kom je niet opdagen? Jammer, maar dan is het toernooi voor jou afgelopen en gaan de andere spelers van je poule door naar de volgende ronde.


«   »