• 28/11: alle standen zijn up-to-date
  • 22/11: Triathlon 59% gespeeld

Successen Vredestein teams

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 22:00

Voor twee teams ligt er zelfs nog een toetje in het verschiet: De Berto Laarhuis Bokaal en de Frits Nijhof Bokaal

 

Mooie resultaten voor de club

19-05-2022 | De E.B.B.B.-competitie 2021-2022 beleefde dinsdag 17 mei de laatste ronde (ronde 24). Daarmee is de competitie afgesloten met mooie resultaten voor een aantal teams van onze club.

Team Vredestein Libre 3 competitiekampioen 2021-2022 en winnaar 1e periode

Een daverend succes voor het nog jonge team, dat nog maar relatief kort samen speelt: nog net geen 3 jaar. Met alle coronaperikelen meegerekend zelfs nog veel korter.

Het afgelopen seizoen lag een aantal maanden stil vanwege de lockdown. De eerste periode was al een prooi voor het ambitieuze team, zodat in ieder geval de finale om de Berto Laarhuis beker werd zekergesteld.

Na een enigszins moeizame herstart van de competitie in februari wist het team uiteindelijk tot het eind toe de koppositie te behouden, al waren er momenten dat de achtervolgers akelig dicht in de buurt kwamen. Het team scoorde bovendien als enige club méér dan 1000 competitiepunten.

Berto Laarhuis Bokaal: Vredestein L3 - Meros L2

Dinsdag 24 mei wordt de finale gespeeld om de beker, tussen de winnaars van de 1e en 2e periode, tussen Vredestein L3 en Meros L2. De wedstrijd wordt gespeeld bij Benelux, aanvang 19:30 uur


Team Vredestein Driebanden 1 winnaar 1e periode

Het team speelde het hele seizoen mee voor de hoofdprijs, alhoewel dat door het verschillend aantal door de teams gespeelde wedstrijden niet altijd even duidelijk zichtbaar was. 

Het team mocht zich na 8 gespeelde rondes winnaar noemen van de 1e periode en verdiende daarmee een plek in de finale om de Frits Nijhof Bokaal. Het kampioenschap werd op een haartje na gemist: het scheelde slechts een half puntje met de uiteindelijke kampioen.

Frits Nijhof Bokaal: Vredestein 3b1 - Bios Db1

Vanwege de winst in de 1e periode mag Vredestein 3b1 dus  strijden om de Frits Nijhof Bokaal, welke traditioneel wordt gespeeld bij onze biljartclub, met dank aan de naamgever: Frits Nijhof. De organisatie is in handen van onze club; wij leveren o.a. de arbitrage (schrijvers), onder het toeziend oog van de competitieleider(s).

Dinsdag 31 mei: Finale Frits Nijhof Bokaal bij Biljartclub Vredestein, aanvang 19:30 uur.«   »