• Lockdown: EBBB competitie gepauzeerd
  • Geen wedstrijden komende weken
  • Start P.V.-toernooi uitgesteld
  • Ma Di Wo middag open (op afspraak)
  • Triathlon 's middags mogelijk
Home » Toernooien » PV Toernooi » PV Toernooi 2021

Start 41e editie P.V.-toernooi uitgesteld

De start van het P.V.-toernooi moet helaas worden uitgesteld. Maandag 15 november zouden we beginnen met de 41e editie, maar dat kan niet doorgaan vanwege de lockdown maatregelen van het kabinet.

Informatie toernooi 2021

Deelnemers kunnen kiezen voor één van de twee spelsoorten, maar meedoen in beide klasses is ook mogelijk.

Gespeeld wordt op een maandag- en/of donderdagavond. Het schema voor de eerste ronde is bekend, de indeling is gemaakt en verspreid.

Gewoonlijk worden de deelnemers van de vorige editie automatisch uitgenodigd voor de volgende en wordt ervan uitgegaan, dat zij weer meedoen.

Maar .... het vorige toernooi is alweer een tijdje geleden en het afgelopen jaar kon het zelfs helemaal niet doorgaan vanwege de coronapandemie.

Verder zijn er nogal wat mensen, die een andere baan hebben gekregen of zijn er ploegendiensten gewijzigd. Kortom er waren wel een paar onzekerheden voor de organisatie.

De organisatie is niet van alle wijzigingen op de hoogte. Heel begrijpelijk ook, want het is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt bij verandering van baan of ploegenrooster om de toernooileiding te informeren.

Inschrijvingstermijn gesloten

De inschrijving is inmiddels gesloten (28 oktober) en aan iedereen is een schema van de planning toegestuurd. Houd de website in de gaten, want er zullen ongetwijfeld nog wel wat wijzigingen (moeten) worden doorgevoerd.