• Vredestein L3 competitiekampioen
  • Vredestein L3 Finalist Berto Laarhuis
  • Vredestein 3b1 Finalist Frits Nijhof
  • 23 mei: 1e halve finale P.V.-toernooi
Home » Toernooien » PV Toernooi » PV Toernooi 2022

Het 41e P.V.-toernooi is begonnen

De start van het P.V.-toernooi moest in november 2021 helaas worden uitgesteld vanwege de coronamaatregelen (lockdown), maar op de persconferentie van 15 februari is bekendgemaakt, dat de maatregelen verder zijn versoepeld. Daarmee was de weg vrij om het toernooi nu wel op te starten.

Algemene informatie toernooi 2022

Deelnemers kunnen kiezen voor één van de twee spelsoorten, maar meedoen in beide klasses is ook mogelijk.

Gespeeld wordt op een maandag- en/of donderdagavond. Het schema is bekend, de indeling is gemaakt en verspreid.

Gewoonlijk worden de deelnemers van de vorige editie automatisch uitgenodigd voor de volgende en wordt ervan uitgegaan, dat zij weer meedoen.

Maar .... het vorige toernooi is alweer een tijdje geleden en het afgelopen jaar kon het zelfs helemaal niet doorgaan vanwege de coronapandemie.

Verder zijn er nogal wat mensen, die een andere baan hebben gekregen of zijn er ploegendiensten gewijzigd. Kortom er waren wel een paar onzekerheden voor de organisatie.

De organisatie is niet van alle wijzigingen op de hoogte. Heel begrijpelijk ook, want het is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt bij verandering van baan of ploegenrooster om de toernooileiding te informeren.

Inschrijvingstermijn gesloten

De inschrijving is inmiddels gesloten (28 oktober) en aan iedereen is een schema van de planning toegestuurd. Houd de website in de gaten, want er zullen ongetwijfeld nog wel wat wijzigingen (moeten) worden doorgevoerd.