• 02/12: alle standen zijn up-to-date
  • 22/11: Triathlon 59% gespeeld

Finales 41e P.V.-toernooi gespeeld

De finales van het 41e P.V.-toernooi zijn op 1 juni (Libre) en 13 juni 2022 (Driebanden) gespeeld. Zie de nieuwspagina's met de uitslagen.

Libre

Driebanden

Algemene informatie toernooi 2022

Deelnemers kunnen kiezen voor één van de twee spelsoorten, maar meedoen in beide klasses is ook mogelijk.

Gespeeld wordt op een maandag- en/of donderdagavond. Het schema is bekend, de indeling is gemaakt en verspreid.

Gewoonlijk worden de deelnemers van de vorige editie automatisch uitgenodigd voor de volgende en wordt ervan uitgegaan, dat zij weer meedoen.

Maar .... het vorige toernooi is alweer een tijdje geleden en het afgelopen jaar kon het zelfs helemaal niet doorgaan vanwege de coronapandemie.

Verder zijn er nogal wat mensen, die een andere baan hebben gekregen of zijn er ploegendiensten gewijzigd. Kortom er waren wel een paar onzekerheden voor de organisatie.

De organisatie is niet van alle wijzigingen op de hoogte. Heel begrijpelijk ook, want het is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt bij verandering van baan of ploegenrooster om de toernooileiding te informeren.

Inschrijvingstermijn gesloten

De inschrijving is inmiddels gesloten (28 oktober) en aan iedereen is een schema van de planning toegestuurd. Houd de website in de gaten, want er zullen ongetwijfeld nog wel wat wijzigingen (moeten) worden doorgevoerd.