• Vredestein L3 competitiekampioen
  • Vredestein L3 Finalist Berto Laarhuis
  • Vredestein 3b1 Finalist Frits Nijhof
  • 23 mei: 1e halve finale P.V.-toernooi
Home » Toernooien » Triathlon » Toernooi 2021

Triathlon toernooi 2021

We informeren je regelmatig over de voortgang van het toernooi. Na iedere speeldag wordt de tussenstand meteen bijgewerkt en online gezet. Houd deze pagina in de gaten en je bent weer helemaal bij...

Dinsdag 24 mei alle tafels beschikbaar, deadline naar 9 juni

21-05-22| Dinsdag 24 mei zijn er geen competitiewedstrijden meer, zodat alle biljarts beschikbaar zijn. Maak er gebruik van, want de einddatum voor het spelen van de resterende partijen komt nu wel heel dichtbij... en er zijn niet zo heel veel avonden meer over! Spreek met elkaar af - de tijd dringt!

Deadline verplaatst naar 9 juni a.s.

Wij realiseren ons dat het P.V.-toernooi veel avonden heeft "weggepikt" van het Triathlon. Daarom is besloten de deadline iets te verruimen en te verleggen naar donderdag 9 juni a.s. Dat is dan ook echt de laatste avond dat er nog punten kunnen worden vergaard. Daarna wordt de eindstand opgemaakt en zijn de eerste 8 spelers de finalisten voor de kruisfinale van 23 juni.

Overzicht activiteiten

De halve finale (DF) van het P.V.-toernooi begint maandag 23 mei.  Op dinsdag 24 mei zijn er bij ons geen geplande activiteiten (de EBBB finale Berto Laarhuis wordt bij Benelux gespeeld), dus ook dan kan er Triathlon gespeeld worden.


Stand week 19/2022

Bijgewerkt tot en met donderdag 12-05-2022

De actuele deelnemerslijst bestaat uit 22 spelers. Het totaal aantal te spelen partijen per deelnemer is daarmee 21.

Goed om te weten:  de plaats op de rangschikking bepaalt welke 8 spelers de kruisfinale gaan spelen op 23 juni. Er zijn dus nog heel wat kanshebbers!


Alle uitslagen op een rijtje

Een totaaloverzicht met de resultaten van alle gespeelde partijen. Handig als je even wilt checken tegen wie je al gespeeld hebt en tegen wie je nog moet, vooral als het toernooi wat verder is gevorderd.