• Vredestein L3 Winnaar Berto Laarhuis
  • Vredestein 3b1 Winnaar Frits Nijhof
  • Seine Wegter Drieb. kampioen PV
  • Henk Jansen Libre kampioen PV
  • Ronnie Remkes Triathlon kampioen
Home » Toernooien » Triathlon » Toernooi 2022

Ronnie Remkes kampioen 2022

We informeren je regelmatig over de voortgang van het toernooi. Na iedere speeldag wordt de tussenstand meteen bijgewerkt en online gezet. Houd deze pagina in de gaten en je bent weer helemaal bij...

24-06-22 | Het Triathlontoernooi 2022 is achter de rug: de kruisfinale en de finale werden op één avond, donderdag 23 juni, gespeeld.

Jammer dat de belangstelling niet groot was, maar het is niet anders. Er was namens de organisatie genoeg aandacht aan besteed.

Vrijwilligers bedankt!

Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun geleverde bijdrage om het Triathlontoernooi zo succesvol mogelijk te maken.


Kruisfinale

Voor de kruisfinale hadden zich de eerste 8 deelnemers van de eindstand in de puntentelling geplaatst. Vooraf was de koppeling van spelers (speelschema) al bepaald: nummer 1 tegen nummer 8, nummer 2 tegen 7, nummer 3 tegen 6 en nummer 4 tegen 5. Zij streden met elkaar voor een plaats in de finale.


Finale : Ronnie Remkes kampioen Triathlon 2022

Uiteindelijk hebben de vier winnaars van de partijen in de kruisfinale zich geplaatst voor de finale. Zij speelden en streden in één poule van 4 voor de kampioenstitel “Triathlon 2022”.

Na 3 onderlinge partijen gespeeld te hebben haalde Ronnie Remkes de maximale score: hij won als enige al zijn wedstrijden en is dus de terechte winnaar en Kampioen Triathlon 2022.

De trotse kampioen 2022

Uitslagen finale poule

*) Vermeldenswaard vanwege haar prestaties is dat Hilly Bos zich geplaatst heeft voor alle 3 finales, t.w. het P.V.-toernooi Driebanden, het P.V.-toernooi Libre en ook nog het Triathlontoernooi  2022.


Eindklassement (week 24/2022)

Bijgewerkt tot en met donderdag 16-06-2022

De actuele deelnemerslijst bestaat uit 22 spelers. Het totaal aantal te spelen partijen per deelnemer is daarmee 21.


Alle uitslagen op een rijtje

Een totaaloverzicht met de resultaten van alle gespeelde partijen. Handig als je even wilt checken tegen wie je al gespeeld hebt en tegen wie je nog moet, vooral als het toernooi wat verder is gevorderd.