• Triathlon inschrijven uiterlijk 8 oktober
  • 19 oktober ALV 2022

P.V.  Biljarttoernooi


De Personeelsvereniging van Vredestein organiseert jaarlijks haar traditionele biljarttoernooi. Inschrijving staat open voor leden van de Personeelsvereniging en van de Biljartclub Vredestein, die zorgt voor de uitvoering van dit evenement.

Uitleg

De deelnemers worden in poules van drie of vier spelers ingedeeld door de toernooileider. Hij houdt daarbij rekening met de diverse ploegenroosters en informeert de spelers via email, zoals bijvoorbeeld het wedstrijdschema. Dit schema vind je ook op de speciale pagina.

De wedstrijden worden gespeeld op maandag- en/of donderdagavond en gaan over meerdere rondes (zie ook het Reglement P.V.-toernooi). Spelers die zijn doorgeplaatst krijgen daarvan bericht. De resultaten (uitslagen) worden z.s.m. na de speelavond op de uitslagenpagina gepubliceerd.

Spelsoorten

Er kan gespeeld worden in de spelsoorten Libre (Open klasse) en Driebanden (Open klasse). Spelers die in beide spelsoorten de finale bereiken, hoeven geen keuze meer te maken; men mag dan ook in beide finales meespelen.