De Personeelsvereniging van Vredestein organiseerde tot en met 2021 jaarlijks haar traditionele biljarttoernooi. Inschrijving stond open voor leden van de Personeelsvereniging en van de Biljartclub Vredestein, die zorgde voor de uitvoering van dit evenement.

Vanaf 2022 is de organisatie helemaal in handen van Biljartclub Vredestein, die daarmee de traditie voortzet. Inschrijving is niet langer beperkt tot "leden van de Personeelsvereniging", daar zijn nu de gepensioneerden aan toegevoegd.

Uitleg

De deelnemers worden in poules van drie of vier spelers ingedeeld. Er wordt daarbij rekening gehouden met de diverse ploegenroosters. Spelers worden via email en via deze website geïnformeerd over de voortgang van het toernooi, zoals bijvoorbeeld het wedstrijdschema en de uitslagen.

De wedstrijden worden gespeeld op maandag- en/of donderdagavond en gaan over meerdere rondes (zie ook het Reglement P.V.-toernooi). Spelers die zijn doorgeplaatst krijgen daarvan bericht. De resultaten (uitslagen) worden z.s.m. na iedere speelavond op de uitslagenpagina gepubliceerd.

Spelsoorten

Er kan gespeeld worden in de spelsoorten Libre en Driebanden. Spelers die in beide spelsoorten de finale bereiken mogen ook in beide finales meespelen; er hoeft geen keuze gemaakt te worden.

 

Algemene informatie 2023/2024

Deelnemers kunnen kiezen voor één van de twee spelsoorten, maar meedoen in beide klasses is ook mogelijk.

Het wedstrijdschema wordt zo snel mogelijk na de loting voor de eerste ronde bekendgemaakt.

Inschrijven is wél noodzakelijk

Inschrijven is wel noodzakelijk, omdat we bij het voorbereiden van de loting voor de 1e speelronde exact moeten weten, wie er meedoet. Later instappen is dus ook niet mogelijk, omdat de poule-indeling door het lot wordt bepaalt.

Inschrijving sluit 11 oktober, loting op 16 oktober, start 23 oktober

Na de loting voor de 1e ronde ontvangen de deelnemers z.s.m. een wedstrijdschema. Houdt er rekening mee, dat we al op 23 oktober beginnen met de eerste poule(s).