Geen activiteiten gepland de komende tijd

(P.V.) Biljarttoernooi BC Vredestein


De Personeelsvereniging van Vredestein organiseerde tot en met 2021 jaarlijks haar traditionele biljarttoernooi. Inschrijving stond open voor leden van de Personeelsvereniging en van de Biljartclub Vredestein, die zorgde voor de uitvoering van dit evenement.

Vanaf november 2022 is dit helemaal in handen van Biljartclub Vredestein, die daarmee de traditie voortzet. Inschrijving is niet langer beperkt tot "leden van de Personeelsvereniging", daar zijn nu de gepensioneerden aan toegevoegd. 

Uitleg

De deelnemers worden in poules van drie of vier spelers ingedeeld. Er wordt daarbij rekening gehouden met de diverse ploegenroosters. Spelers worden via email en via deze website geïnformeerd over de voortgang van het toernooi, zoals bijvoorbeeld het wedstrijdschema en de uitslagen.

De wedstrijden worden gespeeld op maandag- en/of donderdagavond en gaan over meerdere rondes (zie ook het Reglement P.V.-toernooi). Spelers die zijn doorgeplaatst krijgen daarvan bericht. De resultaten (uitslagen) worden z.s.m. na de speelavond op de uitslagenpagina gepubliceerd.

Spelsoorten

Er kan gespeeld worden in de spelsoorten Libre en Driebanden. Spelers die in beide spelsoorten de finale bereiken, hoeven geen keuze te maken; men mag in beide finales meespelen.

Algemene informatie toernooi 2022/2023

Deelnemers kunnen kiezen voor één van de twee spelsoorten, maar meedoen in beide klasses is ook mogelijk.

Gespeeld wordt op een maandag- en/of donderdagavond. Het wedstrijdschema wordt zo snel mogelijk na de loting voor de eerste ronde bekendgemaakt.

Gewoontegetrouw  worden de deelnemers van de vorige editie automatisch uitgenodigd voor de volgende en wordt er eigenlijk van uitgegaan, dat zij weer meedoen.

Inschrijven is wél noodzakelijk

Desondanks is inschrijven noodzakelijk, omdat we bij het voorbereiden van de loting voor de 1e speelronde exact moeten weten, wie er meedoet. Later instappen is dus ook niet mogelijk, omdat de poule-indeling door het lot wordt bepaalt.

Inschrijving gesloten, loting 14 november

Na de loting voor de 1e ronde ontvangen de deelnemers z.s.m. een wedstrijdschema. Houdt er rekening mee, dat we al op 21 november beginnen met de eerste poule(s).