• Vredestein L3 competitiekampioen
  • Vredestein L3 Finalist Berto Laarhuis
  • Vredestein 3b1 Finalist Frits Nijhof
  • 23 mei: 1e halve finale P.V.-toernooi
Home » Toernooien » PV Toernooi

P.V.  Biljarttoernooi


De Personeelsvereniging van Vredestein organiseert jaarlijks haar traditionele biljarttoernooi. Inschrijving staat open voor leden van de Personeelsvereniging en van de Biljartclub Vredestein, die zorgt voor de uitvoering van dit evenement.

Uitleg

De deelnemers worden in poules van drie of vier spelers ingedeeld door de toernooileider. Hij houdt daarbij rekening met de diverse ploegenroosters en informeert de spelers via email, zoals bijvoorbeeld het wedstrijdschema. Dit schema vind je ook op de speciale pagina.

De wedstrijden worden gespeeld op maandag- en/of donderdagavond en gaan over meerdere rondes (zie ook het Reglement P.V.-toernooi). Spelers die zijn doorgeplaatst krijgen daarvan bericht. De resultaten (uitslagen) worden z.s.m. na de speelavond op de uitslagenpagina gepubliceerd.

Spelsoorten

Er kan gespeeld worden in de spelsoorten Libre (Open klasse) en Driebanden (Open klasse). Meedoen mag in beide spelsoorten, maar als in beide de finale wordt bereikt, zal een keuze moeten worden gemaakt uit één van de twee (Libre of Driebanden).