Toernooien

Er zijn diverse mogelijkheden om je favoriete spel te spelen. Keuze genoeg, want naast de wedstrijden voor de competitie op dinsdag kun je ook meedoen aan één of meer toernooien die ieder jaar worden georganiseerd.

De partijen voor de toernooien worden op maandag of donderdag gespeeld, ruwweg vanaf oktober/november tot april/mei. Over het verloop van de toernooien wordt je regelmatig geïnformeerd.

Als lid van de vereniging ontvang je automatisch per mail een uitnodiging en natuurlijk worden de toernooien ook aangekondigd op de website.

P.V.  Biljarttoernooi

De Personeelsvereniging van Vredestein organiseerde jaarlijks haar traditionele biljarttoernooi. Vanaf 2022 is de organisatie en uitvoering helemaal in handen van de Biljartclub Vredestein. Inschrijving staat open voor leden van de Personeelsvereniging, de gepensioneerden en leden van Biljartclub Vredestein.


Triathlon Toernooi

Het Triathlontoernooi is een populair evenement binnen de Biljartclub Vredestein. Het werd in 2012 geïntroduceerd door Gerard Roolvink, de inmiddels helaas overleden voormalig penningmeester van de club.