Toernooi geëindigd - Willi Keupink kampioen 2020

25-03-2020 | Dit jaar kennen wij, als gevolg van de coronapandemie, een 'rare' afloop van het triathlontoernooi van 2020.  ‘Raar’ omdat het toernooi niet op een normale wijze beëindigd kon worden. Helaas, maar dit is overmacht!

Toch leverde de tussenstand bij "status 18" een goed beeld op: met nog 15 wedstrijden te spelen lag de positionering/klassering van de meeste deelnemers min of meer vast, zeker wat betreft de eerste plaats.

Status 18 (tussenstand) is de eindstand

Helaas is er geen ruimte om een kruisfinale en finale te spelen. Daarom heeft de organisatie besloten om de tussenstand na "Status 18" als eindstand aan te merken.

Op basis van het behaalde resultaat is verder besloten om Willi Keupink tot Kampioen Triathlon toernooi 2020 uit te roepen.

Namens de deelnemers en de organisatie: van harte gefeliciteerd!

De huldiging heeft inmiddels plaatsgevonden en daarmee is het Triathlontoernooi 2020, editie 7, definitief afgesloten!

Ondanks de onverwachte en plotselinge stopzetting was het een leuk toernooi hebben en wij hopen dan ook dat jullie een volgend seizoen weer vol enthousiasme zullen deelnemen.

En ... hoe nu verder?

De vooruitzichten zijn helaas nog niet zo, dat daar al iets definitiefs over valt te zeggen. Wij bereiden ons natuurlijk wel voor op het volgende Triatlontoernooi.

De editie 2020/2021 moet vanwege de beperkende maatregelen als "verloren" worden beschouwd, dus richten we ons voorlopig op het seizoen 2021/2022 en hopen daarbij op een ‘normale’ afwikkeling.

Te zijner tijd worden jullie verder geïnformeerd over bijvoorbeeld jullie gemiddelde, de te maken caramboles (op basis van het seizoen 2020) en wanneer wij weer met het toernooi gaan beginnen.

Uiteraard krijg je daarover tijdig bericht. Volg ook de informatie via de website.


Triathlon 2020 - status 18 (eindstand)