• 21/03 Alle standen zijn up-to-date
  • 21/03 Triathlon 94,8% gespeeld
  • 21/03 Triathlon nog 11 partijen
  • 06/04 PV 1e halve finale Libre

Info

Laatst bijgewerkt: 24-08-2022

Biljartclub Vredestein: deelname competitie 2022-2023

De nieuwe E.B.B.B. competitie Libre is gestart op 23 augustus. De Driebanden competitie een week later, op dinsdag 30 augustus.

Deelname Vredestein teams, problemen en oplossing

Afgelopen seizoen kwam er voor teamleider Maarten Hagenstein van Vredestein Driebanden-2 heel wat kunst- en vliegwerk aan te pas om wekelijks een team op te stellen. Ook team Libre-2 van Fokko van der Molen kende regelmatig grote opstellingsproblemen.

Oplossing

Alles overziend was het de best denkbare (maar niet gemakkelijke) oplossing om het team Vredestein Driebanden-2 op te heffen en de spelers (grotendeels) onder te brengen bij team Libre-2.

Alle teams op een rijtje:

 

Vredestein Libre 1 (L1):

Team Libre-1 beschikt volgend seizoen na een aantal mutaties (wegens gezondheidsredenen en niet beschikbaar zijn) over precies het vereiste minimum aantal van 7 spelers.

 

Vredestein Libre-2 (L2)

Met de nieuwe aanwinsten van Vredestein Driebanden-2 staat het team er weer heel wat rooskleuriger voor wat betreft de opstellingsmogelijkheden en gaat het team de nieuwe competitie in met 8 spelers.

 

Vredestein Libre-3 (L3):

Ook hier enkele mutaties. Eén lid heeft om gezondheidsredenen moeten besluiten te stoppen. Daar staat de komst van twee nieuwe spelers tegenover, zodat het team de competitie ingaat met 10 spelers.

Hilly Bos is met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe teamleider van het team.

 

Driebanden: 2 teams

Bij Vredestein Driebanden blijven er, na het opheffen van Vredestein Driebanden-2 twee teams over: Vredestein Driebanden-1 (teamleider Bennie Kamphuis) en Vredestein Driebanden-2 (het voormalig team Driebanden-3 met Dick Mastenbroek als teamleider). Beide teams hebben (kort na aanvang van de competitie) elk één nieuwe speler mogen verwelkomen.

 

Meer informatie over teamleiders, teamsamenstellingen, moyennes en te maken caramboles (TMC) op onze teams pagina