Info

Laatst bijgewerkt: 26-07-2023

Biljartclub Vredestein: deelname competitie 2023-2024

De competitie is op 29 augustus 2023 begonnen.

Deelname Vredestein teams

Vanaf het nieuwe seizoen (2023-2024) doen er weer 6 Vredestein teams mee aan de competitie: 3 Libre teams en 3 Driebanden teams.

Alle teams op een rijtje:

 

Vredestein Libre 1 (L1):

Team Libre-1 beschikt weer precies over het vereiste minimum aantal van 7 spelers. Er zijn geen mutaties.

 

Vredestein Libre-2 (L2)

Het team verwelkomt 1 nieuwe speler: Herwin Kornet (jawel, de man van...). Daarmee heeft het team nu de beschikking over 10 spelers (inclusief teamleider Fokko). Daar moet wel bij gezegd worden, dat enkele spelers een dubbelrol hebben, omdat zij ook zijn ingeschreven voor het Driebanden. Het hoeft nauwelijks betoog, dat daarvoor een zorgvuldige afstemming en planning nodig is.

 

Vredestein Libre-3 (L3):

Ook hier enkele mutaties. José gaat uitkomen voor het nieuw gevormde Driebanden team (Vredestein 3b3), maar blijft behouden als reserve Libre. Nico wordt toegevoegd aan het team en is al fanatiek aan het trainen; aan zijn inzet zal het niet liggen....

 

Vredestein Driebanden-1 (Db1):

Eén mutatie: Bennie Kamphuis heeft aangegeven om gezondheidsredenen het stokje te willen overdragen als teamleider. Corrie Beun is bereid gevonden, dit over te nemen.

Vredestein Driebanden-2 (Db2):

Geen bericht over mutaties, dus alles blijft zoals afgelopen jaar.

Vredestein Driebanden-3 (Db3):

Na afwezigheid van een jaar heeft teamleider Maarten het voor elkaar gekregen om toch weer een derde Driebanden team op te zetten. De samenstelling van het team (met ook dank aan de Libre teamcaptains voor de medewerking) geeft voldoende vertrouwen voor de nieuwe competitie.

 

Meer informatie over teamleiders, teamsamenstellingen, moyennes en te maken caramboles (TMC) op onze teams pagina