PV toernooi - Loting

Gepubliceerd op 12 oktober 2023 om 00:01

De inschrijving is gesloten en we hebben weer een heel mooi deelnemersveld, zelf nog iets meer inschrijvingen dan vorig jaar. Fijn voor de spelers, de organisatie en de club.

Enkele spelers hebben om diverse redenen (tijdelijk) moeten afhaken, maar daar staat een flink aantal nieuwe spelers tegenover.

Loting 1e speelronde

Maandag 16 oktober wordt de loting verricht voor de eerste speelronde, zowel voor Libre als voor Driebanden. Vanwege de voetbalwedstrijd van het Nederlands voetbalelftal diezelfde avond, beginnen we om 19:00 uur met de loting. Ruim voor de aanvangstijd van de wedstrijd zijn we klaar, want pas om 20:45 wordt er afgetrapt in Athene.

Startdatum toernooi: 23 oktober

Maandag 23 oktober 2023 starten we met de eerste poule(s). Tenminste, dat is de bedoeling. Omdat de uitslag van de loting uiteraard nog niet bekend is, houden we een kleine slag om de arm vanwege de ploegendiensten en andere factoren die van invloed zijn op de indeling van het wedstrijdschema.

Het wedstrijdschema wordt z.s.m. na de loting samengesteld en wordt daarna aan de deelnemers gestuurd (per email, maar desgewenst kan het ook via Whatsapp, als pdf).