P.V.-wedstrijdschema online, start uitgesteld

Gepubliceerd op 31 oktober 2021 om 13:59

Maandag 15 november zou het 41e P.V.-toernooi van start gaan. Door de lockdown maatregelen moet dit helaas worden uitgesteld. 

Vrijdag 26 november heeft het kabinet nieuwe maatregelen ingesteld en deze in eerste instantie verlengd tot 19 december. Inmiddels zijn (op 14 december) de lockdown maatregelen verlengd tot tenminste 14 januari 2022. Rond die datum wordt de situatie opnieuw bekeken.

Het is nu nog te vroeg om te beslissen wanneer er wél kan worden begonnen. Toernooileider Bennie Kamphuis zal jullie t.z.t. nader informeren. Vanzelfsprekend houden we je ook via de website op de hoogte.

Wijzigingen

Het schema is, naast dit uitstel, om uiteenlopende redenen al enkele keren aangepast en dat zal zeker nog wel vaker gebeuren. Niet elke wijziging wordt meteen doorgestuurd. Je zou op het laatst misschien door de bomen het bos niet meer zien.

Goed nieuws – het actuele schema staat online

Op de website wordt het wedstrijdschema meteen aangepast. De site geeft dus up-to-date informatie over de actuele stand van zaken.

Bennie blijft alle betrokkenen per mail (of op een andere manier) op de hoogte houden van alle ontwikkelingen; wijzigingen in het schema, de organisatie (denk aan wedstrijdleiding en arbitrage) of ander nieuws. De website dient als ondersteuning in de berichtgeving; het is een andere vorm van communicatie, aanvullend maar niet leidend. Kan ook niet, want niet iedereen beschikt over internet, email of een smartphone.

Uitslagen

Na afloop van de wedstrijden worden de uitslagen zo snel mogelijk gepubliceerd op de uitslagenpagina. Je kunt alvast een voorbeeld bekijken van hoe het er uit gaat zien. Zo kun je ook kennis nemen van de resultaten in de andere poules.