Inschrijven voor het 9e Triathlon toernooi gesloten, start toernooi 17 oktober

Gepubliceerd op 11 september 2022 om 23:01

Inschrijven t/m 8 oktober a.s.

Ook voor het jaar 2022 voldoen we weer  graag aan het verzoek om het Triathlontoernooi (Gerard Roolvink Memorial) te organiseren. 

Graag willen we weten, of je dit jaar wel of niet meedoet. Meld je dus z.s.m. aan en doe dat uiterlijk 8 oktober a.s.

Uitnodigingen zijn verstuurd

Alle leden hebben een uitnodigingsmail ontvangen of zijn persoonlijk gevraagd.

Aanmelden uiterlijk 8 oktober 2022

Na de sluiting van de inschrijvingstermijn ontvangen de deelnemers een mail met aanvullende informatie, de deelnemerslijst (met e-mailadressen en telefoonnummers) en de spelregels .

Start maandag 17 oktober 2022

Vanaf maandag  17 oktober kunnen de eerste partijen gespeeld worden.

Aantrekkelijk format

Wie al eerder heeft meegedaan, kent inmiddels het format: een leuke, afwisselende en uitdagende combinatie van libre, bandstoten en driebanden. Zie voor meer informatie en het reglement de aparte pagina.

Afstemming in het begin niet nodig, later wel (maar wie voor zekerheid gaat...)

De deelnemerslijst met telefoonnummers en e-mailadressen geeft je de mogelijkheid om met elkaar af te spreken voor het spelen of plannen van een wedstrijd. In het begin zal dat nog niet direct nodig zijn, maar tegen het eind van het toernooi wel. Gaandeweg wordt het aantal tegenstanders waar je nog niet tegen hebt gespeeld natuurlijk steeds kleiner.

Zelfregulerend

We wijzen er nogmaals op dat dit een zelfregulerend toernooi is. Dit houdt in, dat de spelers zelf bepalen wanneer en tegen wie ze spelen.

Geef zo snel mogelijk na de wedstrijd de resultaten door aan de wedstrijdleiding. Het enige wat we nodig hebben is welke partij er is gespeeld (wie tegen wie),  het aantal gemaakte caramboles door beide spelers en het aantal beurten.

Uitslagen en stand op de website

De uitslagen worden na een speelavond meteen verwerkt en op de website gepubliceerd, zodat je 's morgens vroeg al de meest actuele stand kunt bekijken. Daarnaast wordt die uiteraard via het informatiebord in ons clublokaal bekendgemaakt.

Speelavonden

De speelavonden zijn voorlopig gepland op maandag en donderdag. Houd wel rekening met mensen die willen trainen. Geef die ook de gelegenheid.

Tot slot

Wel goed om nog eens te benadrukken dat je niet verplicht bent om élke speelavond te komen. De keuze ligt bij jezelf, zolang begin juni volgend jaar alle partijen maar zijn gespeeld. Daarna wordt er een planning gemaakt voor de kruisfinale en de finale, wordt de eindstand opgemaakt en zal de nieuwe kampioen worden gehuldigd.

Word jij de nieuwe kampioen? Of gaat Ronnie Remkes zijn titel van afgelopen jaar prolongeren? Ga de uitdaging aan en doe mee!  

Wij wensen iedereen in ieder geval alvast veel speelplezier en een geslaagd toernooi.