Driebanden 1 winnaar Frits Nijhof Bokaal

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 23:31

Prachtige afsluiting van het seizoen

Vredestein Driebanden 1 heeft het biljartseizoen 2021-2022 op een geweldige manier afgesloten door de Frits Nijhof Bokaal in de wacht te slepen.

Met deze overwinning op naaste concurrent Bios (winnaar van de 2e periode) onderstreepte het team de prachtige prestaties van het afgelopen seizoen.

De eerste periodetitel was een prooi voor het team en de hele competitie deed het team mee voor het kampioenschap, hoewel dat door de verschillen in gespeelde wedstrijden niet altijd even goed zichtbaar was. Het kampioenschap werd op een haartje na gemist (het scheelde uiteindelijk maar een half puntje met kampioen Bios), maar deze zege is er een om in te lijsten.

Er werd op een sportieve manier revanche genomen, en hoe!

Zeer duidelijke overwinning met maximaal haalbare punten

De overwinning was overduidelijk: alle 5 partijen werden gewonnen en daarmee behaalde het team de maximaal haalbare 50 punten. De tegenstander vergaarde 35,5 punten.

Teamleider Bennie Kamphuis nam de Frits Nijhof Bokaal in ontvangst uit handen van Johann Leuftink, die daarmee voor de laatste keer optrad als competitieleider Driebanden en evenals Martin Oosten (competitieleider Libre) afscheid nam na vele jaren trouwe dienst.

Team Vredestein Driebanden 1: van harte gefeliciteerd, geniet er lekker van op weg naar het nieuwe seizoen.

 

De trotse teamleider van VR3b1

(foto: Bennie Kamphuis)

Team VR3b1 - winnaar Frits Nijhof Bokaal

(foto: Bennie Kamphuis)