Ronnie Remkes Triathlon kampioen 2022

Gepubliceerd op 24 juni 2022 om 15:57

Het Triathlontoernooi 2022 ligt alweer achter de rug, de kruisfinale en de finale werden op één avond, donderdag 23 juni, gespeeld.

Jammer dat de belangstelling niet groot was, maar het is niet anders. Er was namens de organisatie genoeg aandacht aan besteed.

Vrijwilligers bedankt!

Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun geleverde bijdrage om het Triathlontoernooi zo succesvol mogelijk te maken.


Kruisfinale

Voor de kruisfinale hadden zich de eerste 8 deelnemers van de eindstand in de puntentelling geplaatst. Vooraf was de koppeling van spelers (speelschema) al bepaald: Nummer 1 tegen nummer 8, nummer 2 tegen 7, nummer 3 tegen 6 en nummer 4 tegen 5. Zij streden met elkaar voor een plaats in de finale.

Finale : Ronnie Remkes kampioen Triathlon 2022

Uiteindelijk hebben de vier winnaars van de partijen in de kruisfinale zich geplaatst voor de finale. Zij speelden en streden in één poule van 4 voor de kampioenstitel “Triathlon 2022”.

Na 3 onderlinge partijen tegen elkaar gespeeld te hebben haalde Ronnie Remkes de maximale score: hij won als enige al zijn wedstrijden en is dus de terechte winnaar en Kampioen Triathlon 2022.

 

De trotse kampioen 2022

 

*) Vermeldenswaard vanwege haar prestaties is dat Hilly Bos zich geplaatst heeft voor alle 3 finales, t.w. het P.V.-toernooi Driebanden, het P.V.-toernooi Libre en ook nog het Triathlontoernooi  2022.