Teams info nieuwe competitie

Gepubliceerd op 16 juli 2022 om 11:55

Biljartclub Vredestein: deelname competitie 2022-2023

De start van de nieuwe E.B.B.B. competitie Libre staat gepland voor 23 augustus. Een week later, op dinsdag 30 augustus, begint de Driebanden competitie.

Deelname Vredestein teams, problemen en oplossing

Afgelopen seizoen kwam er voor teamleider Maarten Hagenstein van Vredestein Driebanden-2 heel wat kunst- en vliegwerk aan te pas om wekelijks een team op te stellen. Ook team Libre-2 van Fokko van der Molen kende regelmatig zeer grote opstellingsproblemen.

Oplossing

Alles overziend was het de best denkbare (maar niet de gemakkelijkste) oplossing om het team Vredestein Driebanden-2 op te heffen en de spelers (grotendeels) onder te brengen bij team Libre-2.

Alle teams op een rijtje:

Vredestein Libre 1 (L1):

Team Libre-1 beschikt volgend seizoen na een enkele mutaties (wegens gezondheidsredenen en niet beschikbaar zijn) over precies het vereiste minimum aantal van 7 spelers. Het zou dus plezierig zijn, als er 1 of 2 spelers bij zouden komen.

Vredestein Libre-2 (L2)

Met de nieuwe aanwinsten van Vredestein Driebanden-2 staat het team er weer heel wat rooskleuriger op wat betreft de opstellingsmogelijkheden en gaat het team de nieuwe competitie in met 8 spelers.

Vredestein Libre-3 (L3):

Ook hier enkele mutaties. Eén lid heeft om gezondheidsredenen moeten besluiten te stoppen. Daar staat de komst van twee nieuwe spelers tegenover, zodat het team de competitie ingaat met 10 spelers.

Driebanden: 2 teams

Bij Vredestein Driebanden blijven er, na het opheffen van Vredestein Driebanden-2 twee teams over: Vredestein Driebanden-1 (teamleider Bennie Kamphuis) en Vredestein Driebanden-2 (voormalig Driebanden-3, teamleider Dick Mastenbroek). De teams zijn hetzelfde als vorig jaar (geen wijzigingen).

Meer informatie over teamleiders, teamsamenstellingen, moyennes en te maken caramboles (TMC) op de teams pagina