8e editie Triathlon toernooi (2021 )

Gepubliceerd op 15 juli 2021 om 12:47

Achtste editie Triathlon toernooi – inschrijving gesloten

Ook voor het jaar 2021 voldoen we weer  graag aan het verzoek om het Triathlontoernooi (Gerard Roolvink Memorial) te organiseren.

De voorbereidende activiteiten zijn ondertussen afgerond, het toernooi is opgestart en de eerste partijen zijn al gespeeld.

Uitnodigingen verstuurd, 30 aanmeldingen!

Alle leden hebben een uitnodigingsmail (of een brief) ontvangen of zijn persoonlijk gevraagd.

Dat het toernooi in de smaak valt, blijkt wel uit het grote aantal aanmeldingen dat er binnen een paar dagen al was binnengekomen. Met in totaal 30 inschrijvingen zijn onze verwachtingen dan ook ruimschoots overtroffen.

Na de sluiting van de inschrijvingstermijn hebben de deelnemers een mail gehad met aanvullende informatie, de beloofde deelnemerslijst (met e-mailadressen en telefoonnummers) en de spelregels .

Start maandag 26 juli

Maandag 26 juli zijn de eerste 10 partijen al gespeeld.

Aantrekkelijk format

Wie al eerder heeft meegedaan, kent inmiddels het format: een leuke, afwisselende en uitdagende combinatie van libre, bandstoten en driebanden. Zie voor meer informatie en het reglement de aparte pagina.

Afstemming nu nog niet nodig, later wel (maar wie voor zekerheid gaat...)

De deelnemerslijst met telefoonnummers en e-mailadressen geeft je de mogelijkheid om met elkaar af te spreken voor het spelen of plannen van een wedstrijd. In het begin zal dat nog niet direct nodig zijn, maar tegen het eind van het toernooi waarschijnlijk wel. Gaandeweg wordt het aantal tegenstanders waar je nog niet tegen hebt gespeeld natuurlijk steeds kleiner.

Zelfregulerend

We wijzen er nogmaals op dat dit een zelfregulerend toernooi is. Dit houdt in, dat de spelers zelf bepalen wanneer en tegen wie ze spelen.

Geef zo snel mogelijk na de wedstrijd de resultaten door aan de wedstrijdleiding. Het enige wat we nodig hebben is welke partij er is gespeeld (wie tegen wie),  het aantal gemaakte caramboles door beide spelers en het aantal beurten.

Uitslagen en stand op de website

De uitslagen worden na een speelavond meteen verwerkt en op de website gepubliceerd, zodat je 's morgens vroeg al de meest actuele stand kunt bekijken. Daarnaast wordt die uiteraard via het informatiebord in ons clublokaal bekendgemaakt.

Speelavonden

De speelavonden zijn voorlopig gepland op maandag en donderdag. Houd wel rekening met mensen die willen trainen. Geef die ook de gelegenheid.

Tot slot

Wel goed om nog eens te benadrukken: je bent niet verplicht om élke speelavond te komen. De keuze ligt bij jezelf, zolang half juni volgend jaar alle partijen maar zijn gespeeld. Daarna wordt er een planning gemaakt voor de kruisfinale en de finale, wordt de eindstand opgemaakt en zal de nieuwe kampioen worden gehuldigd.

Word jij de nieuwe kampioen? Of gaat Willi Keupink zijn titel van afgelopen jaar prolongeren? Ga de uitdaging aan en doe mee!  

Wij wensen iedereen in ieder geval veel speelplezier en een geslaagd toernooi.