Triathlon toernooi loopt - dagelijkse update

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 14:41

Actueler kunnen we niet zijn; elke dag de laatste gegevens

Het Triathlon toernooi loopt. Ondanks de vakantieperiode zijn er de afgelopen drie weken al behoorlijk wat partijen gespeeld.

We zijn gestart op 26 juli en van de 30 deelnemers hebben 21 al tenminste één partij gespeeld. Sommige zelfs al (veel) meer.

Maar - geen haast, je hebt als deelnemer nog ruim de tijd (tot 23 juni 2022) om al je partijen te spelen. Heb nog niet gespeeld? Dan is het misschien toch verstandig om alvast een begin te maken. Je bent van harte welkom!

Dagelijkse update van de resultaten

De uitslagen worden na elke speelavond meteen verwerkt, zodat je altijd de meest actuele stand te zien krijgt op de speciale pagina. Daar vind je ook de resultaten van alle gespeelde partijen en kun je nagaan, tegen welke deelnemers je al hebt gespeeld en tegen wie je nog moet.

Dit jaar maar liefst 30 deelnemers...

Dit jaar hebben zich maar liefst 30 leden aangemeld. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, maar dat betekent ook een vol programma. Dus - maak van de gelegenheid gebruik als je kunt.

Daarom zijn we dit jaar eerder begonnen dan gebruikelijk, om wat "tijd te winnen".  En - laten we eerlijk zijn - iedereen wil toch weer lekker biljarten?